Deel jouw recept voor meedoen

Schilderen Plus voor mensen met beginnende dementie

Willeke Colenbrander 17-09-2018 1 reacties

Schilderen PLUS biedt een gezellige en veilige omgeving waar ouderen met beginnende geheugenproblemen terecht kunnen. De groep is kleiner dan reguliere cursussen en het tempo is rustiger. Deelnemers kunnen aan eigen thema’s werken of naar aanleiding van opdrachten. Mensen met én zonder ervaring zijn welkom! Deze cursussen zijn per reeks van 6 lessen te volgen. Instromen is op elk moment mogelijk. Kunstenaar en creatief therapeut Daphne Ritzen begeleidt de cursus.

Daphne: ‘Na de pilot van twee jaar geleden is gebleken dat er behoefte is aan een dergelijk aanbod. Het biedt de mogelijkheid buitenshuis een zinvolle activiteit te ondernemen. Er wordt gewerkt, maar we hebben het ook gezellig samen. Niets moet, we zoeken het plezier en de individuele mogelijkheden op.’

Schilderen PLUS is een samenwerkingsproject van KunstenHuis De Bilt-Zeist met MeanderOmnium, Netwerk Dementie Zeist/Vitras en Steunpunt Mantelzorg.

Aantal lessen: 6
!! Deze cursus wordt meerdere keren per jaar aangeboden. U kunt zelf bepalen of u meerdere cursussen achter elkaar meedoet. U kunt op ieder moment instromen. We starten dit jaar weer op 26 september 2018!
Lesdag: Woensdag
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Start: 12 september 2018

Prijs: € 75,-
Locatie: Egelinglaan 2B

Aanmelden is mogelijk via: https://kunstenhuis.nl/schilderen-plus/

1  reacties

Lara van Oostveen 23-09-18 om 21:51

Hoi Willeke,
Mag ik vragen hoe u op dit idee bent gekomen? Ik ben bezig met een artikel over de Maaltijd van Zeist en ben benieuwd naar uw initiatief.
Groeten,
Lara