Deel jouw recept voor vitale wijken

Een activiteit die inwoners bindt

Sarah van Bavel 18-09-2018 3 reacties

Een idee dat goed bij het onderwerp "vitale wijken" aansluit is denk ik een activiteit die inwoners bindt, en die voor iedereen is. Een feest of festival kan een idee zijn, of een kermis, bijvoorbeeld op of rond het terrein van het Slot Zeist. Een plek waar iedereen, jong en oud, naartoe kan komen en elkaar ontmoet. Ik mis dat nog een beetje: gezelligheid in Zeist en iets om (samen) naar uit te kijken. Iets met muziek zou leuk zijn (en het festival Eten op rolletjes is al een goed begin). 

3  reacties

Lisette van Scheppingen 04-10-18 om 19:27

Juist dat je dat Festival noemt vind ik eigenlijk geen goed voorbeeld... Ik kan er niet naartoe. Ook berichtjes aan de festivalorganisatie doen niks. Als mindervalide kan je het terrein niet op...

Martien Schwencke 03-10-18 om 15:37

Ach Ja, de" Dag der Kunsten" is al zo'n beetje afgeschaft . Kermissen kennen we al jaren niet meer , Ik heb goede herinneringen aan de tijd dat Kermis en Circus plaatsvonden aan de Oldebarneveld laan.

Noor (forumbeheerder) 20-09-18 om 14:15

Hoi Sarah,

Fijn dat je jouw idee voor een goed leven in Zeist aandraagt. Ik begrijp dat je meer gezelligheid en binding wilt creƫren met andere Zeistenaren. Je geeft mooie voorbeelden. Wat zijn nog meer mogelijkheden en welke ingrediƫnten heb je daarvoor nodig?

Ik ben benieuwd wat andere Zeistenaren hiervoor voelen? Zeist laat je horen!

Groeten Noor