Goed bestuur - pdf (9,7 MB)

2105 keer bekeken 0 comments

In de week van de Maaltijd van Zeist hebben we als raadsleden en ambtenaren honderden mooie, interessante, leuke en leerzame gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers. Hartelijk dank daarvoor! Alle ideeën zijn nu verzameld in een zogeheten ‘Receptenboek’. Tot woensdag 17 oktober 2018 was het mogelijk om het receptenboek aan te vullen met verbeteringen of nieuwe ideeën. Hieronder vind je de inhoud van de definitieve versie van het Receptenboek, opgeknipt in 11 thema’s.

Het Receptenboek (definitieve versie)

Het Receptenboek bestaat uit een inleiding en 11 thema's waaronder de verschillende ideeén zijn verdeeld:

 

Dit is het hoofdstuk Goed bestuur van het Receptenboek voor De Maaltijd van Zeist. In dit pdf document staan alle verzamelde ideeën over Goed bestuur.

Reactiemogelijkheid gesloten

De reactie mogelijkheid is gesloten. Tussen 12 en 17 oktober was het mogelijk om nog te reageren op het 'concept Receptenboek'. Heb je toch nog een goed idee voor een goed leven in Zeist en wil je deze delen? Dan kun je je idee kwijt in het forum 'Deel jouw idee'. Let op: dit idee, wordt niet meer opgenomen in het Receptenboek, maar we spelen het door naar de afdelingen die zich met het onderwerp bezighouden. Van hen krijg je een reactie.

0  Comments