Zon op Zeist over collectieve zonnepaneleninkoop

Anne-Marie Bergervoet 07-05-2019

Begin

14-05-2019 om 20:00

Einde

14-05-2019 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Plaats: Clubhuis Schaerweijde, Hein Bottingalaan 1

In samenwerking met de bewonersvereniging Lyceumkwartier organiseert Mijn Groene Huis een informatiebijeenkomst over zonnepanelen op 14 mei. Ook bewoners van andere wijken zijn van harte welkom.

Wie een geschikt dak heeft, maar er geen zonnepanelen op legt, laat tegenwoordig geld liggen. Zonnepanelen verdienen zichzelf in enkele jaren terug en bieden een veel beter rendement dan geld op een spaarrekening. Tijdens de informatiebijeenkomst legt Bart Willem Smink van Green Recovery uit waar u op moet letten bij de aankoop van zonnepanelen. Hoe ze werken en wat het rendement en de terugverdientijd is.

 

Green Recovery

Mijn Groene Huis houdt ieder jaar een selectie voor collectieve inkoop van zonnepanelen in Zeist. Ook dit jaar is Green Recovery uit Leusden geselecteerd als leverancier voor de zonnepanelen. Naast een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding krijgen deelnemers aan de Zon op Zeist actie via Green recovery kosteloos een extra garantie bovenop de installatie- en fabrieksgarantie via de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Daarnaast geeft Green Recovery een opbrengstgarantie voor twee jaar.

Plaats: Clubhuis Schaerweijde, Hein Bottingalaan 1

Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur           

Aanmelden kan via annemiek@mijngroenehuis.nu of via www.zonopzeist.nu

Cookie-instellingen