Lezing John D. Liu - stem van de hoop

Anne-Marie Bergervoet 21-09-2019

Begin

29-09-2019 om 14:00

Einde

29-09-2019 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op zondagmiddag 29 september verzorgt John D. Liu een lezing over hoe je samen kunt werken aan het herstel van ecosystemen. Locatie : De Clomp 30-02, Zeist (tweede verdieping moskeegebouw Moskee Zeist)

Namens de Bee Foundation en Riforest nodigen wij jou uit om een moment van samenzijn te vieren op zondag 29 september 2019. Tijdens deze middag geven we graag het woord aan John D. Liu, die met zijn inspirerende documentaires en zijn activiteiten (o.a. Ecosystem Restoration Camps) de stem van de hoop is.

Deze bijeenkomst is het resultaat van een gedeelde grondhouding van verschillende mensen, uit verschillende werelddelen met verschillende achtergronden. Een grondhouding met als kern: samenwerking, verbinding en partnerschap ten behoeve van het restaureren van ecosystemen. Mensen die een samenwerking van harmonie aangaan met de aarde om er een mooiere wereld van te maken voor al het leven, in Nederland en in de dorpjes van het Rifgebied.

Stichting Bee Foundation legt in Zeist West samen met bewoners en 15000 leerlingen een bijenoase aan. Riforest herstelt landschap en landbouw in het Rifgebergte. Perma Atlas is actief in de Hoge Atlas. Naast John D. Liu zullen ook Sonne Copijn van Bee Foundation , Latifa Oumlil van Perma Atlas en Aziz Kaouass van Riforest vertellen over hun drijfveren en de activiteiten van de organisaties. Daarnaast zal er alle ruimte zijn voor interactie met hopelijk nog meer, en nog sterkere, verbindingen.

Voor aanmelden: klik hier.

Cookie-instellingen