Nationale Duurzame Huizenroute

Begin

02-11-2019 om 10:00

Einde

02-11-2019 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Duurzaam wonen in de praktijk ervaren? Bezoek een huis in jouw buurt en vraag de eigenaar naar zijn of haar ervaringen.

Zaterdag 2 en 9 november: neem een kijkje in een duurzaam huis

 

Op 2 en 9 november vindt opnieuw de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Op deze twee zaterdagen kun je in het hele land weer op bezoek bij bewoners die al stappen gezet hebben om hun huis te verduurzamen. Dat kan gaan om de aanleg van zonnepanelen op het eigen dag, vloer- of dakisolatie, een warmtepomp of één van de vele andere maatregelen die je als bewoner kunt nemen. Op de website duurzamehuizenroute.nl kun je eenvoudig één of meer huizen selecteren bij jou in de buurt. Je ziet welke bewoners hun deur op 2 en 9 november openstellen en wat zij aan hun huis gedaan hebben. 

De Duurzame Huizen Route is het ideale moment om andere bewoners te vragen naar hun ervaringen met een bepaalde maatregel. Overweeg je een warmtepomp, maar twijfel je nog? Bezoek een paar huizen met een warmtepomp en vraag de bewoners waar zij tegenaan gelopen zijn. En hoe de warmtepomp nu bevalt. 

 

Heb je zelf al duurzame maatregelen doorgevoerd en wil je jouw ervaringen best delen met anderen? Zet jouw huis er dan ook bij

 

Cookie-instellingen