Online klimaatgesprek

Hans Snel 15-04-2020

Begin

22-04-2020 om 20:00

Einde

22-04-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Onze levens staan op hun kop. Niets is meer normaal. We leven in een spagaat: mensen sterven en tegelijkertijd gebeuren er ook mooie dingen. In deze onzekere tijden is één ding zeker: het helpt om de verbinding te zoeken. Daarom willen we in het kader van Samen Duurzaam Zeist met elkaar in gesprek g

Op 1 april was de try-out. Onder de prettige begeleiding van Bram Tjaden spraken we over hoe ieder de coronacrisis beleeft en de kansen die deze situatie biedt voor duurzaamheid. Hij maakt hierbij gebruik van REAL TALK. Dat is een speciaal voor klimaatgesprekken ontwikkelde methode om tot effectieve communicatie over klimaatverandering en verduurzaming te komen.

De deelnemers over het gesprek:  ‘inspirerend’ , ‘mooie structuur, rust en aandacht voor de spreker’, ‘luisteren levert iets moois op‘, ‘ik kom uitgerust uit dit gesprek’. ‘fijn om ideeën over duurzaamheid voor nu en na corona met elkaar te delen’.

Met al die positieve reacties, smaakte het naar meer! Daarom hebben we het volgende gesprek gepland op woensdag 22 april om 20:00 uur. We nodigen inwoners van Zeist van harte uit mee te doen. Meld je aan via info@samenduurzaamzeist.nl en je ontvangt van tevoren meer informatie over de centrale vragen en de benodigde praktische informatie, zoals een link om mee te doen met het online gesprek.

We zien en spreken je graag woensdag 22 april!

Namens het activatieteam van Samen Duurzaam Zeist
Bram Tjaden

NB Ken je nog iemand die misschien ook mee wil doen? Stuur deze uitnodiging dan door!

Cookie-instellingen