Deelauto: online vragenuur over deelname, gebruik, kosten. Ontlast met de deelauto het OV!

Arnout van Dijk 22-05-2020

Begin

28-05-2020 om 16:30

Einde

28-05-2020 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

De deelauto met de buurt van Samen Slim Rijden Zeist is het alternatief om het OV te ontzien en toch op pad te kunnen. In het online vragenuurtje heb je de gelegenheid al je vragen te stellen die je hebt.

We merken het: veel meer mensen willen op pad. Ze vragen zich af of ze met het OV mogen of willen. Met de elektrische deelauto heb je een duurzaam alternatief én ontlast je het OV. 

Bovendien heb je dan geen eigen auto nodig. Stond jouw auto afgelopen maanden ook zo veel stil? Per maand kost een stilstaande auto al gauw € 350. Daar kun je heel veel duurzame km voor afleggen in de deelauto.

Tijdens het vragenuurtje gaan we in op vragen als: hoe werkt het delen met de buurt? Is het veilig en volgens de RIVM richtlijnen? Hoe gaat reserveren, openen en sluiten? Het laden van de auto? Wat zijn de kosten? Kan ik een auto meenemen op vakantie (ja!) en hoe regel ik dat? 

Meld je aan voor het vragenuur via vragen@samenslimrijden-zeist.nl en dan ontvang je de link voor de online bijeenkomst.

Al eerder een proefrit maken? Kijk dan op de website www.samenslimrijden-zeist.nl en plan een proefrit in. Natuurlijk binnen de RIVM richtlijnen. 

Cookie-instellingen