Inspiratiesessie klimaatgesprekken (online)

Hans Snel 17-09-2020

Begin

14-10-2020 om 19:30

Einde

14-10-2020 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (je ontvangt de link na aanmelding)

Jeanine Pothuizen van KlimaatGesprekken gaat met ons in gesprek hoe wij als individu onze CO2-voetafdruk kunnen verkleinen door het maken van keuzes die passen bij onszelf. KlimaatGesprekken start de transitie niet bij techniek maar bij de mens.

En wie weet wil je je zelfs laten opleiden tot de nieuwe Klimaatgesprekken coach van Zeist. We zijn namelijk op zoek naar Zeistenaren die na zo'n opleiding deze workshops willen gaan geven. Lijkt je dit wat, maar wil je het eerst ervaren? Dan ben je extra welkom deel te nemen aan deze ‘proeverij’!

Deze activiteit wordt georganiseerd door KlimaatGesprekken in samenwerking met Samen Duurzaam Zeist in het kader van de Week van de Duurzaamheid. 

KlimaatGesprekken begeleidt workshops en actieve bijeenkomsten, gebruik makend van inzichten uit de klimaatpsychologie die mensen hoop, humor en handelingsperspectief bieden. In deze inspiratieworkshop kun je voorproeven en kennismaken met deze werkwijze. Samen onderzoeken we wat het nu zo lastig maakt om klimaatvriendelijke keuzes te maken, wat jou daarin kan helpen en hoe je daarbij anderen kunt betrekken. Kortom, wil je meer doen en onderzoeken hoe dat kan, kom en ervaar of KlimaatGesprekken workshops iets voor jou zijn. En wie weet wil je je zelfs laten opleiden tot de nieuwe KlimaatGesprekken coach van Zeist...

Deze activiteit is gratis en online. Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Stuur een e-mail aan info@samenduurzaamzeist.nl Na aanmelding ontvang je de link naar de online bijeenkomst. 

Cookie-instellingen