Videobezoek aan een energiezuinige twee-onder-een-kapwoning uit 1923

Hans Snel 25-11-2020

Begin

26-11-2020 om 20:00

Einde

26-11-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (je ontvangt de link na aanmelding)

Negen jaar geleden kocht Daniël van Blitterswijk deze woning in het Patijnpark. De vorige bewoonster stookte in haar eentje 3.500 kuub gas per jaar. In opeenvolgende stappen heeft Daniël niet alleen dit verbruik teruggebracht tot minder dan 1.000 kuub, de woning is er ook comfortabeler van geworden.

Het gezin heeft veel minder last van tocht in de woning. Daniël deelt zijn aanpak, keuzes en overwegingen graag in een online videobezoek. Na aanmelding via de website van de Duurzame Huizenroute ontvang je een link naar de videoverbinding.

Dit videobezoek maakt deel uit van de Nationale Duurzame Huizenroute. In de komende weken zullen er nog meer woningen in Zeist te bezoeken zijn. Omdat het bezoek online is, kun je natuurlijk ook gemakkelijk een kijkje nemen in een woning elders in Nederland. Zo zijn er in het hele land bijvoorbeeld 67 aardgasvrije woningen te bezoeken. Met het filter op de website selecteer je eenvoudig de gewenste huizen. Hier vind je een overzicht van alle woningen die per video te bezoeken zijn.

Cookie-instellingen