Videobezoek aan een label A twee-onder-een-kapwoning uit 1936 in Austerlitz

Hans Snel 25-11-2020

Begin

03-12-2020 om 20:00

Einde

03-12-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (je ontvangt de link na aanmelding)

Robert Schliessler heeft zijn woning voor 15 duizend euro omgetoverd van een energie slurpende label F woning naar een zeer energiezuinige label A woning.

Dankzij isolatie van de spouw, de vloer en het dak en installatie van een hybride warmtepomp verbruikt de woning nu minder dan 700 kuub gas. En de 12 zonnepanelen zorgen ervoor dat Robert heeft stroom meer hoeft af te nemen van een energiebedrijf. Robert deelt zijn aanpak, keuzes en overwegingen graag in een online videobezoek. Na aanmelding via de website van de Duurzame Huizenroute ontvang je een link naar de videoverbinding.

Dit videobezoek maakt deel uit van de Nationale Duurzame Huizenroute. In de komende weken zullen er nog meer woningen in Zeist te bezoeken zijn. Omdat het bezoek online is, kun je natuurlijk ook gemakkelijk een kijkje nemen in een woning elders in Nederland. Zo zijn er in het hele land bijvoorbeeld 67 aardgasvrije woningen te bezoeken. Met het filter op de website selecteer je eenvoudig de gewenste huizen. Hier vind je een overzicht van alle woningen die per video te bezoeken zijn.

Cookie-instellingen