Videobezoek aan het 'Duurzaamste huis van Nederland'

Hans Snel 26-11-2020

Begin

06-12-2020 om 14:00

Einde

06-12-2020 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (je ontvangt de link na aanmelding)

Jan van den Bremer heeft zijn twee-onder-een-kapwoning uit 1952 stapsgewijs geïsoleerd, verbeterd en van het gas af gehaald. Nu verbruikt hij minder energie dan hij opwekt. Zijn huis heeft een A-label. Tijdens het online bezoek vertelt hij uitgebreid over hoe hij dit heeft aangepakt.

En hij waarschuwt je voor misstappen. 

De woning van Jan is uitgeroepen tot het meest duurzame huis van Nederland in de categorie woningen, gebouwd tussen 1945 en 2000 en groter dan 150 m2. Na aanmelding via de website van de Duurzame Huizenroute ontvang je een link naar de videoverbinding.

 Dit videobezoek maakt deel uit van de Nationale Duurzame Huizenroute. In de komende weken zullen er nog meer woningen in Zeist te bezoeken zijn. Omdat het bezoek online is, kun je natuurlijk ook gemakkelijk een kijkje nemen in een woning elders in Nederland. Zo zijn er in het hele land bijvoorbeeld 67 aardgasvrije woningen te bezoeken. Met het filter op de website selecteer je eenvoudig de gewenste huizen. Hier vind je een overzicht van alle woningen die per video te bezoeken zijn.

Cookie-instellingen