Plastic Free July Zeist 2021

Begin

01-07-2021 om 00:00

Einde

31-07-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wat is Plastic Free July Zeist 2021? In de gehele maand juli gaan we de uitdaging aan om zonder (eenmalig) plastic te leven. Doe je mee? Deelname is erg eenvoudig: sluit je aan bij de Facebookgroep Plastic Free July Zeist 2021 en volg deze pagina.

Wat is Plastic Free July?
Wat als een klein lokaal initiatief uit Australië uitgroeide tot een wereldwijde beweging waaraan meer dan 326 miljoen mensen wereldwijd deelnemen. En het aantal deelnemers verdubbelt elk jaar. Zij gaan de uitdaging aan om de gehele maand juli plasticvrij te leven.

Van de deelnemers gebruikt 90% daadwerkelijk blijvend minder plastic. Ook organisaties en bedrijven kunnen meedoen.

Doe jij ook mee?

Zolang producenten, winkels en overheid géén of weinig stappen zetten, kunnen wij dat laten zien dat door plastic verpakkingen zoveel mogelijk links te laten liggen. Als je weet dat er elke minuut er 1 miljoen plastic waterflessen worden gekocht, elke minuut wordt één vrachtwagen vol plastic in de oceanen gedumpt, dan kun je niet anders dan je steentje te willen bijdragen om het probleem aan te pakken.

Werkwijze
In het project gaan we huishoudens stimuleren om de plastic voetafdruk te verkleinen en helpen om te stoppen met éénmalig gebruik van plastic.

Online platform
Het online platform is een essentieel onderdeel. Er worden inspirerende interviews geplaatst, er worden opdrachten geplaatst en tips en ervaringen door de deelnemers gedeeld.

Deelname is erg eenvoudig: sluit je aan bij de Facebookgroep Plastic Free July Zeist 2021 en volg deze pagina.

Cookie-instellingen