De Grote Energiequiz - GEANNULEERD

Communicatie SDZ (MS) 19-10-2021

Begin

11-11-2021 om 19:30

Einde

11-11-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Doe met jouw buren mee aan De Grote Energiequiz. En verdien ieder 75 euro voor energiebesparende artikelen! Op 18 november ben je nog van harte welkom

Een leuke én leerzame avond voor huurders
 

Vanwege corona zijn in de afgelopen jaren veel gezellige buren-avonden niet doorgegaan. Eindelijk kunnen we weer voorzichtig bij elkaar komen.  Mijn Groene Huis, het energieloket voor bewoners in Zeist, biedt huurders een gezellig én leerzaam programma: De Grote Energiequiz. De quiz duurt ongeveer een uur. Als deelnemer aan de avond ontvang je van Mijn Groene Huis een cadeaubon van 75 euro die je kunt besteden aan energiebesparende artikelen (één cadeaubon per huishouden).

 

De Grote Energiequiz
 

In kleine groepjes van maximaal 4 personen ga je aan de slag. Natuurlijk mag er binnen het groepje flink worden overlegd. De quiz wordt vervolgens nabesproken waardoor er nog behoorlijk wat energietips worden uitgewisseld. De deelnemers van het winnende team krijgen een klein presentje. De quiz is ook een leuke manier om buurt-, flat- of straatgenoten beter te leren kennen.

Hoe doe je mee?
 

Heb je interesse om mee te doen op 11 november? Meld je dan aan via de website van Omlaag die Meter.

Locatie is: Energiecentrum, Slotlaan 300 Zeist
Tijden zijn: van 19.30 tot 21.00 uur

 

Wees er wel snel bij
 

Per avond kunnen maximaal 20 huurders deelnemen. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Cookie-instellingen