Duurzaam Zeist 2025: denk en praat mee over de volgende stappen

Hans Snel 20-10-2021

Begin

23-03-2022 om 18:00

Einde

23-03-2022 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Gemeentehuis Zeist

In 2017 hebben inwoners en gemeente samen De Brede Milieuvisie opgesteld, voor een groen, gezond en duurzaam Zeist. Uit dit gezamenlijke plan is Samen Duurzaam Zeist voortgekomen. Waar staan we nu en wat zijn de prioriteiten voor de komende jaren om onze duurzame dromen waar te maken?

De gemeente werkt op dit moment aan de uitvoeringsagenda van de Brede Milieuvisie voor de jaren 2022-2025. Samen Duurzaam Zeist organiseert daarom de bijeenkomst "Duurzaam Zeist 2025' voor iedereen die actief is op het gebied van duurzaamheid in Zeist of dat wil worden. Ook als je wat minder actief bent, maar duurzame ideeën hebt, ben je van harte welkom. Naast het inhoudelijke programma is er ruim voldoende gelegenheid om te netwerken. En natuurlijk zorgen we voor duurzame hapjes en drankjes. 

Programma

1. Duurzaam Zeist anno 2021

Samen brengen we in kaart wat er nu al gebeurt op het gebied van duurzaamheid in Zeist en wat we daarmee bereikt hebben. Een waardevolle kennisuitwisseling, die leidt tot nieuwe verbindingen en versterking van het netwerk. 

2. Initiatieven 2022-2025

Wat zijn de verschillende bewonersinitiatieven en duurzame organisaties in Zeist van plan in de komende jaren? En hoe draagt dit bij aan de Brede Milieuvisie? Wat hebben zij nodig van elkaar en van de gemeente om hierin succesvol te zijn?

3. De witte vlekken vullen

Wat blijft er liggen, dat nog niet wordt opgepakt door bewoners en duurzame organisaties? Wie heeft hiervoor creatieve ideeën en wie wil zich hiervoor gaan inzetten? Waar mogelijk maken we al concrete afspraken met elkaar over nieuwe initiatieven. Wat niet door ons wordt opgepakt, maar voor de gemeente wel prioriteit heeft, kan zij meenemen in haar uitvoeringsagenda. 

4. Samen Duurzaam Zeist 2.0

Wat zijn de sterke en de zwakke kanten van Samen Duurzaam Zeist anno 2021? Wat moet blijven en wat willen we verbeteren? En wie wil daaraan een bijdrage leveren? We kijken naar de organisatie, de activatie en de communicatie. 

Aanmelden

Doe je mee? Geweldig! Meld je aan via dit aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de locatie van de bijeenkomst.

 

Cookie-instellingen