Week van de Duurzaamheid: online communicatietraining: bezoekers werven voor mijn evenement

Hans Snel 06-07-2022

Begin

20-09-2022 om 20:00

Einde

20-09-2022 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (je ontvangt de link na aanmelding)

Hoe zorg je ervoor dat er voldoende mensen afkomen op jouw duurzame evenement tijdens de Week van de Duurzaamheid? Dat staat centraal in de communicatietraining voor duurzame initiatieven, verzorgd door Hans Snel

In deze online communicatietraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • het opstellen van je communicatiedoelstelling: wat wil ik bereiken?
  • het bepalen van je doelgroep: wie wil ik met mijn boodschap bereiken?
  • het scherp formuleren van je boodschap: wat wil ik vertellen? 
  • het schrijven van pakkende teksten
  • het selecteren van aansprekende beelden
  • het schrijven van een goed persbericht
  • het kiezen van de juiste communicatie-kanalen en middelen

Omdat De Week van de Duurzaamheid voor de deur staat, focussen wij ditmaal in de training op het werven van bezoekers aan je evenement. 

De training wordt verzorgd door Hans Snel, communicatiemanager en woordvoerder van Samen Duurzaam Zeist. Hij wordt gegeven in Zoom. Na aanmelding ontvang je een paar dagen tevoren een e-mail met de link naar de Zoombijeenkomst.

Dit zeiden deelnemers aan de training van 13 april erover:

Truus Kortenhorst van Zeist Zoemt Duurzaam: "De training heeft mij geleerd om goed na te denken over doelgroep die je wilt bereiken, de media die je wilt inzetten en het soort bericht dat je wilt plaatsen. De training was interactief en ik heb goede tips ontvangen van medecursisten."

Roelof van Hof van Hovenkamp:"Ik vond het een prettige, volledige en informele training, waar je samen in twee uur vogelvlucht een heel effectief rondje maakt langs alle facetten van communicatie. Verder is het leerzaam om te horen wat anderen al doen en welke mooie SDZ hulpmiddelen er al beschikbaar zijn. Bedankt."

 Corinne van Rooij: "Dank je voor het leerzame en leuke communicatie-event van gisteren! Leerzaam, interactief, elkaar beter leren kennend. Dit zowel  in persoon, in onderwerpen waar ieder mee bezig is, in ervaringen van elkaar en dan ook nog doorweefd met theoretische en praktische bewustwordingen. Leuk om te zien hoe ieder er tips aan overhield èn ook een goed gevoel. Fijn dat we van kennis en documenten ‘gebruik’ kunnen maken. Leuk en waardevol om elkaar beter te leren kennen. Tja, soms weet je nog niet wat je nog niet weet J En leuk om nog eens verder te brainstormen, op ‘zoek’ naar en open voor meer possibilities en unfolding ways… Geweldig dat ieder hiertoe initiatief kan nemen. Soms ligt geluk voor het oprapen en kijken we er overheen."

Je kunt je aanmelden voor deze training door een e-mail te sturen naar info@samenduurzaamzeist.nl 

*foto: Mel Boas

Cookie-instellingen