Online informatiebijeenkomst 'Zon op Zeist'

Bas Duijkers 22-08-2023

Begin

28-08-2023 om 20:00

Einde

28-08-2023 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Tijdens deze bijeenkomst wordt de werking van zonnepanelen en de collectieve inkoopactie ‘Zon op Zeist’ uitgelegd.

De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners van de gemeente Zeist die meer willen weten over zonnepanelen en de collectieve actie ‘Zon op Zeist’

De inhoud van de informatiebijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst wordt de werking van zonnepanelen en de collectieve inkoopactie ‘Zon op Zeist’ uitgelegd. Deelnemers leren dat de aanschaf van zonnepanelen nog steeds zeer rendabel is: de energierekening wordt flink verlaagd én je bent onafhankelijker van aardgas. Actuele onderwerpen als de afbouw van de salderingsregeling en netwerkcongestie komen aan de orde. Ook is er aandacht voor de burenkorting (als meerdere buren samen zonnepanelen aanschaffen).

Aanmelden
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mijn Groene Huis, opgeven kan via www.zonopzeist.nu. Deelnemers ontvangen na aanmelding een zoomlink; de bijeenkomst is gratis.

Mijn Groene Huis
Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en helpt bewoners in de gemeente Zeist met het realiseren van een energiezuinige woning. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en vind Mijn Groene Huis ook op FacebookTwitter en Instagram.

Cookie-instellingen