Duurzaam Café over je regenpijp afkoppelen

Willy Douma 21-01-2021 271 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-03-2021 om 20:00

Einde

24-03-2021 om 21:30

Ben je erbij?

Nog geen aanwezigheid doorgegeven.

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We vinden het leuk om met elkaar te praten over allerlei duurzame onderwerpen Dat gaan we elke derde woensdag van de maand doen in ons Duurzame Café! Als corona het weer toestaat zullen we dat met koffie, thee of een drankje in levende lijve doen. Vooralsnog doen we het online.

Op 24 maart houdt Johan Varkevisser een inleiding over afkoppelen.  Nu klimaatverandering doorzet hebben we steeds meer te maken met hitte, droogte of wateroverlast. Wat kunnen we als burgens doen om ons daar op aan te passen? Het afkoppelen van je regenpijpen en zorgen dat het water in je tuin komt kan een goede manier zijn. Of dat ook bij jouw tuin past?

Johan Varkevisser (oud wethouder Zeist) deelt zijn ervaringen en heeft allerlei tips. Daarna krijgen deelnemers volop gelegenheid om vragen te stellen en ook van de anderen te horen waarom ze wel of niet willen afkoppelen, hoe ze met hun vragen omgaan en waar ze antwoorden kunnen vinden. Kortom een mooie inspirerende avond over een actueel thema.  Deelname is gratis. Opgeven kan via info@samenduurzaamzeist.nl. Na opgave sturen we een Zoomlink. 

0  reacties

Cookie-instellingen