Steun Zeister ondernemers en koop lokaal: met Zeister Knopen

Communicatie SDZ 21-01-2021
445 keer bekeken 0 reacties

Bijdrage van Arnout van Dijk

Voor veel Zeister bedrijven staat de wereld door Corona op zijn kop, net als voor veel inwoners. "Koop lokaal" wordt dan ook volop geroepen. Je kunt je lokale bestedingen nog meer impact geven door mee te doen aan de Zeister Knoop. Dat kan nu nog gemakkelijker en zonder inschrijfkosten.

De Zeister Knoop is onze eigen lokale circulaire munt, gestart vanuit Samen Duurzaam Zeist. Door je inkopen met de Zeister Knoop te doen, geef je aan dat je graag wilt dat jouw besteding lang lokaal blijft rondgaan (circuleren). De ondernemer die je betaalt, zal nog voldoende euro’s ontvangen voor zijn betalingen buiten Zeist, dat garanderen we.

Veel deelnemende bedrijven kunnen binnenkort ook renteloos krediet krijgen in Zeister Knopen. Het voordeel: extra bestedingsruimte, die ze in Zeist gaan besteden bij collega-ondernemers. Met jouw bestedingen samen zal dit een extra duurzame stimulans zijn voor de lokale, Zeister economie. Doe mee!

Wil je weten hoe? Kijk op onze website: www.zeisterknoop.nl Daar vind je ook informatie over de nieuwe opzet om zonder inschrijfkosten je rekening te kunnen openen.

Ondertussen gaan wij er voor zorgen dat steeds meer ondernemers deel gaan nemen. Naast detailhandel en horeca ook bedrijven die aan elkaar leveren zodat onderling ook Knopen circuleren.

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen