Arnout van Dijk over de Zeister Knoop

Communicatie SDZ (MS) 22-03-2021
280 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina kun jij jouw visie geven over onderwerpen die betrekking hebben op duurzaamheid in Zeist. Lees voor je iets plaatst of reageert op een blog van anderen eerst even onze spelregels

Koop lokaal met je Knoop. De Zeister Knoop is onze lokale munt met steeds meer bekendheid. Knoop jij al? Nee? Schrijf je nu in, voor slechts € 0,01 heb je al een knopenrekening.

Waarom meedoen

Voor bedrijven betekent meedoen aan de Zeister Knoop een investering in zichzelf. Een Knoop rolt lokaal door en komt vaak snel weer terug bij de ondernemer. Ook ondernemers kopen immers lokaal. Diensten als de boekhouder of accountant, drukwerk, website of koffie. Je gunt je collega toch die extra omzet?

Consument & Knoop

Voor particulieren zoals jij wellicht betekent meedoen aan de Zeister Knoop dat ze hun besteding een extra lokale tint geven. Niet alleen jouw besteding is lokaal, ook de volgende besteding is lokaal, en die daarna. We noemen daarom Zeister Knopen ook wel “Euro’s met een missie”. 

Zo zijn die “Euro’s met een missie” dichtbij, lokaal, duurzaam én sociaal. Wist je dat we niet het enige lokale geldinitiatief zijn in Nederland? Samen vormen we de Coöperatie Circulair Geld Nederland, met nu al 650 bedrijven (van ‘bakker op de hoek” tot Triodos Bank en Greenchoice) en 1.500 particulieren als lid. 

Knopen gaan echt goed rollen en onze lokale economie versterken als meer bedrijven en meer particulieren meedoen. Doe net als die 35 anderen in de afgelopen weken en Schrijf je in!  Dat kan via de website www.zeisterknoop.nl 

Heb je tips voor bedrijven om te benaderen? Doe het zelf meteen of geef de gegevens door via contact@zeisterknoop.nl

(Foto: Mel Boas)
 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen