Neem eigen verpakking mee! Bakker Vonk - De Clomp

31 Augustus 1999 namen Adriaan en Alita Vonk de bakkerij over in Bunnik. Sindsdien zijn zij ook aangesloten bij het Echte bakkers Gilde. Op 28 september 2020 is een nieuwe winkel in Winkelcentrum De Clomp in Zeist geopend. Ook kantoren, verzorgingshuizen en horeca beleveren wij. De enige echte Vonk-specialiteit komt uiteraard ook uit onze bakkerij en dat zijn de Amersfoortse Keesjes.

Ook vele andere producten zijn inmiddels echte specialiteiten van ons, zoals het Bunniks volkoren en het Bunninchems meergranen desembrood (winnaar lekkerste brood uit de Kromme Rijnstreek) Als 1 v.d. eersten introduceerden wij brood zonder toevoeging van E-nummers, lactose en kippe-eiwit. Verder zijn we de laatste jaren veelvuldig in het nieuws geweest met onze bekroonde oliebollen. In de landelijke AD-test hadden we de vetarmste oliebollen van Nederland en in 2019 de beste van de provincie Utrecht bij de oliebollen online-test.

MVO zijn we ook hard mee bezig. Energie uit onze eigen zonnepanelen, afvalscheiding, ledverlichting, tegengaan van voedselverspilling, bezorgen met elektrische bakfiets. Het zijn allemaal items die meetellen.

Adriaan en Alita Vonk hebben een zeer trouw en ervaren team in de bakkerij en winkel. Met deze medewerkers wordt iedere dag weer een topprestatie geleverd. Alles voor een zo eerlijk en lekker mogelijk brood of banket product.

Lat: 52.0828375
Long: 5.2188078

0  reacties

Cookie-instellingen