Online platform Samen Duurzaam Zeist gelanceerd

Charlotte Post 02-02-2019 4020 keer bekeken 0 reacties

Meer dan 40 actieve SDZ-ers kwamen op 18 januari j.l. naar het gemeentehuis om aanwezig te zijn bij de officiële Kick-off van het online platform van Samen Duurzaam Zeist, de plek om elkaar online te inspireren, ontmoeten en op de hoogte te houden.

Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het platform. Met de lancering kwam een lang gekoesterde droom van de leden van het Communicatieteam uit. Evert Jan van Hasselt denkt dat het platform een belangrijke rol gaat spelen in het duurzame netwerk dat we aan het bouwen zijn in Zeist. 'Ik verwacht dat we een stroomversnelling gaan zien vanaf nu'.   

Na een korte uitleg van de platform moderators van Bind, gingen de aanwezigen zelf aan de slag. Met veel enthousiasme werd ingelogd, werden blogs geplaatst, nieuwsberichten aangemaakt en foto's geupload in de beeldbank. 

Het was al snel duidelijk dat de een sneller zijn weg kon vinden op het online platform dan de ander. Voor mensen die meer willen weten over bijvoorbeeld bloggen of willen oefenen zijn er op 5 en 21 februari aanvullende workshops gepland (zie Agenda). 

Moderator Roos zei verrast te zijn door de hoge opkomst. 'Het platform voorziet duidelijk in een behoefte'. En het wordt alleen maar leuker als iedereen er actief mee aan de slag gaat! Tot ziens dus op dit platform. 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen