Ons schoolplein wordt groener!

Charlotte Post 20-03-2019 4462 keer bekeken 1 reacties

Deze week wordt hard gewerkt aan het vergroenen van het schoolplein van de Montessorischool in Griffensteyn. Een deel van het (stenige en modderige) schoolplein wordt omgetoverd tot een echt klim- en klauterbos voor kinderen van de school en kinderen uit de buurt.

Ouders en kinderen helpen vol enthousiasme mee met het verwijderen van de tegels, graven van gleuven voor de struiken, het ontschorsen van de bomen en het timmeren van de constructie. Iedereen vindt het leuk om lekker bezig te zijn en is trots op het resultaat! Eind van deze week is het klaar. We nodigen iedereen uit snel een kijkje te komen nemen op ons prachtige schoolplein.

Ook zo'n mooi schoolplein? Neem dan contact op met Joost van Ettekoven (jvettekoven@gmail.com), de Groene Makelaar van Samen Duurzaam Zeist en vraag naar meer informatie over het project 'Natuurlijk spelen, het hele jaar door'.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

21-03-19 om 13:32

Wauw mooi, net nu vandaag de lente begint! Benieuwd naar het eindresultaat!

Cookie-instellingen