HerfstTijdFestival: ‘Duurzaamheid voor en door kinderen’

Rianne Strijker 29-05-2019 6914 keer bekeken 0 reacties

Het LenteTijdFestival is net achter de rug. Op deze zonnige dag konden bezoekers op De Boswerf van alles leren over bijen en bloemen. Ook werd de nieuwe bijentuin feestelijk geopend. Ook in de herfst organiseren we weer zo’n mooi festival en kinderen mogen meehelpen in de organisatie.

Het HerfstTijdFestival willen we nog grootser aanpakken! We organiseren het op 2 middagen: zaterdag 12 en zondag 13 oktober. We komen met een mooi programma voor jong en oud, waarbij iedereen kan leren over de natuur en duurzaamheid. Samen Duurzaam Zeist (SDZ) helpt mee in de organisatie en iedere werkgroep van SDZ kan een programmadeel invullen. Neem hiervoor contact op met ons op. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@samenduurzaamzeist.nl .

We denken graag met je mee over hoe jij jouw initiatief met een groot publiek kunt delen.

Ook nodigen we kinderen van harte uit om met ons mee te denken en te helpen! Want de beste kinderactiviteiten worden natuurlijk door henzelf bedacht. We hebben al eens op een zaterdagmiddag met kinderen gepraat over hun ideale activiteit voor op het HerfstTijdFestival. Ook op woensdag 26 juni van 15.00-16.30 uur of zondag 30 juni van 14.00-15.30 uur zijn kinderen vanaf 8 jaar welkom op de Boswerf. Ze krijgen professionele begeleiding om ideeën (die we) van kinderen (hebben opgehaald) of hun eigen idee voor een activiteit om te zetten in iets wat we straks echt (samen met hen) gaan organiseren. Meld je (kind) wel even aan via boswerf@odru.nl.

En reserveer het weekend van 12 en 13 oktober alvast in je agenda. Houdt voor meer informatie de komende tijd onze websites www.samenduurzaamzeist.nl en www.boswerf.nl in de gaten. Of reageer hieronder met jouw vraag of opmerking. 

ps: heb je de opening van de bijentuin gemist? Bekijk hier een leuke video

 

0  reacties

Cookie-instellingen