Kom dit weekend naar het Herfsttijdfestival!

Charlotte Post 11-10-2019 2504 keer bekeken 0 reacties

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober vieren we de herfst op een duurzame wijze tijdens het Herfsttijdfestival! Van 12 tot 17 uur staat De Boswerf in het teken van de herfst, duurzaamheid en ontdekken.

De Boswerf ontwikkelde samen met Samen Duurzaam Zeist een programma waardoor jong en oud op een leuke en actieve manier onder andere kennis kunnen maken met initiatieven van Samen Duurzaam Zeist. Zo kun je in verschillende workshops iets maken uiteenlopend van een wormenhotel tot verzorgingsproducten, we gaan monstertjes maken met plastic afval, het is mogelijk om advies in te winnen over het verduurzamen van je woning en kun je je verdiepen in aquaphonics een innovatief systeem voor de productie van landbouw. 

Daarnaast kun je met de boomtoppers een parcours klimmen door de bomen, knikkerbanen bouwen van afvalmateriaal en duurzaamheidsproefjes doen. Het is ook mogelijk om met een IVN gids een herfstwandeling te lopen in het Zeisterbos of en ritje met de paardenkar te maken. Tijdens het festival kun je lekker verantwoord eten en drinken. De T-lounge verzorgd de beste bio koffie, thee en vegan taart en pannenkoeken en bij De Natuurkok kun je ‘wilde hapjes en soep’ proeven.

In verband met de kwetsbaarheid van het gebied is het aantal bezoekers per dag gelimiteerd tot 700. Het is mogelijk tot 4 kaartjes te bestellen. Wil je van je toegang verzekerd zijn, reserveer dan snel je toegangsbewijzen.

U vindt bezoekerscentrum De Boswerf aan de Prins Bernhardlaan 3 in het Zeisterbos.

0  reacties

Cookie-instellingen