Steeds meer deelauto’s in Zeist, ook voor jou?

Anne-Marie Bergervoet 19-11-2019 3547 keer bekeken 0 reacties

Er staan nu 5 auto’s in Zeist. De komende tijd groeit dat door naar meer dan 20 waarmee je voordelig Nederland door kunt rijden. Om het uitproberen makkelijker te maken, kun je 3 maanden meedoen zonder abonnementskosten te betalen. Wél voor eind 2019 inschrijven.

Samen Slim Rijden Zeist is een mooi initiatief vanuit Samen Duurzaam Zeist. Mooi voor de portemonnee, het milieu en de straat. In dit geval is het goed dat er meer van deze auto’s op straat komen.

Waarom? Met iedere deelauto verdwijnen op termijn zo’n 5 andere auto’s van de straat. De ritten zijn zonder CO2 en NOx uitstoot en minder fijnstof. Vaak is het autodelen ook veel voordeliger per maand. De meeste auto’s staan immers 95% van de tijd stil en nu gebruiken we die auto’s samen veel beter.

Nu staan er 15 auto’s in Zeist en in de komende tijd groeit dat door naar meer dan 20 waarmee je voordelig Nederland door kunt rijden. Meenemen op vakantie mag ook.

Om het nog gemakkelijker te maken om het autodelen en elektrisch rijden uit te proberen kan iedereen nu 3 maanden zonder abonnementskosten (voordeelabonnement) meedoen. Wel voor eind 2019 inschrijven!

Op de kaart kun je zien waar de auto’s staan of gepland zijn.

Wil je een proefrit maken en meer uitleg krijgen?  Zaterdag 23 november van 13-16 uur staan we in Austerlitz op het Dorpsplein en vrijdag 29 november van 13-16 uur staan we op de Markt bij de bibliotheek (met de nieuwe Nissan LEAF e+).

Kun je niet? Dan maken we apart een afspraak

Kijk voor meer informatie op onze projectpagina. 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen