Spullen delen, repareren, hergebruiken. Wil je helpen om dat in Zeist te doen?

Anne-Marie Bergervoet 19-05-2020 2014 keer bekeken 0 reacties

We kopen allemaal wel eens spullen die we ook zouden kunnen delen met de buren, we gooien veel spullen weg die gerepareerd zouden kunnen worden en we zouden veel meer spullen een nieuw leven kunnen bezorgen door te zorgen dat ze door anderen opnieuw gebruikt worden.

Da’s niet duurzaam. Minder kopen, meer delen, langer (her)gebruiken en minder weggooien wél. Samen Duurzaam Zeist wil de circulaire economie stimuleren, een eind maken aan de wegwerpmaatschappij.  Het stimuleren van het delen van spullen, het repareren ervan en hergebruik staan centraal bij de aanpak die ons voor ogen staat om de Zeister kringloopeconomie te bevorderen. Dat willen we gaan oppakken in nauwe samenwerking met de Kringloop, de Weggeefwinkel en het Repaircafé.  Wil je meedenken over de aanpak hiervan en/of meedoen in een werkgroep, geef je dan op via info@samenduurzaamzeist.nl.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen