Geef je vóór 7 december op voor de gratis cursus 'Jouw Heuvelrugtuin'

Hans Snel 17-11-2020 7260 keer bekeken 0 reacties

Wil je graag leren wat natuurlijk en gebiedseigen tuinieren inhoudt en hoe ook jij daar mee kunt beginnen in eigen tuin? Dan is deze gratis online cursus daarvoor een mooie kans.

Samen natuurlijk en gebiedseigen leren tuinieren. Tover jouw tuin om tot een Heuvelrugtuin aan de hand van 5 online modules.

Cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’

De cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ is ontwikkeld voor de beginnende natuurlijke tuinier op de Utrechtse Heuvelrug. Je krijgt een overzicht van en inzicht in de belangrijkste principes van natuurlijk en gebiedseigen tuinieren. Verder krijg je uiteraard allerlei handige tips mee om zelf mee aan de slag te gaan. Want zelf ervaren is toch echt de beste én leukste manier om tuinieren in de (steeds groenere) vingers te krijgen. Zo leer je bijvoorbeeld die planten uitzoeken die het in jouw tuin extra goed zullen doen en weet je straks hoe je het nuttige insecten naar hun zin maakt. Aan het eind van de cursus staat niets jou meer in de weg om van jouw tuin een heerlijke Heuvelrugtuin te maken!

Begeleide e-learning

Natuurlijk hadden we het liefst alle cursisten bijeen gehad en hen al doende meegenomen in het bouwen aan en omgaan met een Heuvelrugtuin. Helaas vraagt deze tijd om een andere aanpak en daarom hebben we de cursus vormgegeven als een online e-learning. Op je eigen tempo klik, lees, luister en kijk je de lesstof door en gaandeweg krijg je een aantal opdrachten mee om zelf mee aan de slag te gaan. Maar wees gerust, je hoeft als cursist niet alles in je eentje te klaren; een enthousiaste en ervaren tuin-coach loodst je door de opdrachten heen en kijkt online met jou en je mede-cursisten mee.

Iets voor jou? Schrijf je in!

Zie je de cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ helemaal zitten? Schrijf je dan vóór maandag 7 december 2020 in als cursist via het aanmeldformulier. Deze vind je terug op www.jouwheuvelrugtuin.nl. Hier vind je ook een uitgebreidere omschrijving van de cursus. Heb je hierna nog vragen? Daarmee kun je terecht bij Judith Algra via j.algra@ivn.nl.

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen