Samen Duurzaam Zeist start Duurzaam Café

Hans Snel 10-02-2021 2008 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 17 februari om 20:00 organiseert Samen Duurzaam Zeist het eerste Duurzame Café. Deze keer gaat het over consuminderen. Jelle Schöttelndreier leidt de avond in waarna er volop gelegenheid is tot vragen stellen. Daarna is er ruimte om in kleinere groepen ervaringen te delen.

Op allerlei terreinen kunnen we best met minder spullen gelukkig zijn, zoals kleding, speelgoed en elektrische apparaten. Het zou mooi zijn als het niet meer cool is om de nieuwste gadgets te kopen, maar juist om geen of minder spullen te kopen en minder te verbruiken. Maar hoe doe je dat? Je loopt tegen van alles aan. En soms heb je toch echt iets nodig? Samen Duurzaam Zeist nodigt inwoners van Zeist van harte uit om mee te luisteren en te praten over dit onderwerp. Je leert er van anderen en kunt anderen ook weer jouw slimme tips geven. Zo levert het Duurzame Café volop inspiratie en praktische tips op. 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@samenduurzaamzeist.nl en krijgen kort van tevoren de zoom-link.  Het Duurzame Café vindt steeds op de derde woensdag van de maand plaats vanaf 20.00 uur tot ca 21.30 uur, voorlopig online.

24 maart volgende Duurzame Café

Het Duurzame Café is bedoeld voor inwoners van Zeist die graag eens iets meer willen weten over het onderwerp en inspiratie zoeken. Omdat op de derde woensdag in maart de verkiezingen voor de Tweede kamer plaatsvinden, schuift het volgende Duurzame Café op naar 24 maart. Het onderwerp is afkoppelen en groene tuinen. Suggesties voor onderwerpen van volgende Duurzame Cafés zijn welkom.

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen