Kabouters gespot in De Boswerf!

Hans Snel 11-02-2021 2184 keer bekeken 0 reacties

Heb jij ook zo’n zin in de voorjaarsvakantie? Bij De Boswerf kijken we enorm uit naar een weekje buitenspelen, gezelligheid en knutselen. Klinkt dit als jouw ideale vakantie? Misschien kun jij ons dan helpen. Er zijn namelijk kabouters gespot in Zeist en zij zoeken huisjes om in te wonen.

Help jij ook mee met een huisje knutselen?

Hoe werkt het?

De Boswerf biedt speciaal voor de voorjaarsvakantie een pakketje aan met spulletjes van natuurlijke materialen waarmee je een eigen kabouterhuis kunt maken. Verpakt in een prachtige Boswerf tas! Bestellen kan via www.boswerf.nl, € 5,- per tas. Je tas staat woensdag 17 februari klaar (COVID-19 proof, per tijdslot ophalen) bij De Boswerf.

Kaboutertocht

Is je kabouterhuis af? Laat iedereen weten waar je huisje staat door De Boswerf te taggen op Facebook: @deboswerf en noem de locatie van je huisje. Wie weet krijg jij ook bezoek van een kabouter uit de buurt. Zo maken we een kabouterdorp in Zeist. Alvast een hele fijne voorjaarsvakantie gewenst!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen