SDZ organiseert Klimaatbestendige Weken

Hans Snel 22-02-2021 5370 keer bekeken 0 reacties

Van 24 maart tot 24 april organiseert Samen Duurzaam Zeist activiteiten waar inwoners van Zeist informatie en inspiratie op kunnen doen om hun huis, tuin en leefomgeving aan te passen aan klimaatverandering. Klimaatbestendig Weken Zeist 2021 brengt initiatieven en inspiratie naar de inwoners.

Nu het voorjaar voor de deur staat willen we aandacht gaan besteden aan klimaatadaptatie. Klimaatverandering gaat gepaard met droogte, hitte en wateroverlast. Samen Duurzaam Zeist herbergt initiatieven die tuinen, balkons en daken vergroenen, regenpijpen afkoppelen en water in tuinen opvangen. Laten we die met elkaar voor het voorjaars-voetlicht brengen.

Gedurende de Klimaatbestendige weken organiseren we online lezingen, brengen we tips onder de aandacht, richten we de spotlights op demonstratie plekken en vragen we buren om buren te informeren over groene daken, tuinen of regentonnen.

De activiteiten in het kader van de Klimaatbestendige Weken verschijnen in de Agenda. Wil je actief meedoen aan de totstandkoming van het programma? Neem contact met ons op via info@samenduurzaamzeist.nl. Het is een prachtkans om inwoners in alle kernen van Zeist te informeren, te boeien en te activeren, nietwaar? 

0  reacties

Cookie-instellingen