Boswerf biedt kinderen vanaf 4 jaar de Groener&Cooler tas voor de meivakantie

Communicatie SDZ (MS) 29-03-2021 6444 keer bekeken 0 reacties

Weleens gehoord van hittestress? Hitte, droogte, hoosbuien…denk even terug aan de afgelopen zomer. Het was zó warm dat je wel elke dag een ijsje kon eten en regelmatig was er een enorme hoosbui waardoor de straten onderliepen.

Samen kunnen we ons hier op voorbereiden. Jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Hoe? Door het buiten Groener&Cooler te maken! Oftwel doe mee met de klimaatadaptatie in Zeist! Maak jouw eigen balkon of tuintje klimaatproof.

Bij De Boswerf kun je voor de meivakantie een Groener&Cooler tas bestellen voor je eigen tuin of balkon. In de tas zitten toffe do it yourself projecten om jouw eigen tuin of balkon iets meer klimaatproof te maken. Heb jij zin om deze vakantie buiten bezig te zijn? En iets te doen voor het klimaat? Dan is dit echt iets voor jou! Ga bijvoorbeeld aan de slag met je eigen geveltuintje en minivijver of maak een insectenhotelletje en ontdek waarom dit belangrijk is. Leuk toch?

Inhoud tas:
 -een set van 4 plantjes voor je geveltuintje & klimrekje
- 1 waterplantje en wat vijversubstraat voor je minivijver
- zaadjes voor 1 m2 bijen- en vlindervriendelijke bloementuin

De Groener&Cooler tas is voor kinderen vanaf 4 jaar om samen met hun ouders/ verzorgers te doen. Bestellen kan via www.boswerf.nl, kijk bij activiteiten. De tas kost €7,50,-. Op 21 april kunnen de Groener&Cooler tassen Covid-proof opgehaald worden bij De Boswerf.

 

0  reacties

Cookie-instellingen