Samen zonnepanelen kopen via ‘Zon op Zeist’

Communicatie SDZ (MS) 09-04-2021 4558 keer bekeken 0 reacties

De collectieve actie voor zonnepanelen is weer van start gegaan. Huiseigenaren in Zeist kunnen individueel of samen met de buren zonnepanelen kopen.

Dat levert flink wat voordeel op: een kwalitatief goed en voordelig aanbod van zonnepanelen, extra garanties én ook nog burenkorting als er meerdere buren meedoen. Om bewoners te informeren over zonnepanelen en de actie organiseert Mijn Groene Huis meerdere informatiebijeenkomsten.

In 2020 deden flink wat ‘energiebewuste’ buren mee aan ‘Zon op Zeist’.

Samen met (meerdere) buren zonnepanelen aanschaffen is heel lucratief: het levert extra burenkorting op, afhankelijk van het aantal buren dat meedoet. Als bewoners zelf hun buren willen enthousiasmeren helpt Mijn Groene Huis met de communicatie en organisatie van een bijeenkomst.

Geselecteerde aanbieder

Mijn Groene Huis heeft Green Recovery uit Leusden opnieuw geselecteerd als leverancier van zonnepanelen, en biedt bewoners die dat willen deze service vrijblijvend aan. Green Recovery levert een goede prijs-kwaliteitverhouding van het aangeboden zonnestroomsysteem, en zorgt voor een deugdelijke installatie en goede nazorg. Voorafgaand aan een offerte komt Green recovery altijd bij de huiseigenaar thuis om het dak én de meterkast te beoordelen. Bewoners zijn over het algemeen zeer tevreden over het advies en de uitvoering door Green Recovery. Kijk voor het collectieve aanbod en de extra voordelen op de website www.zonopzeist.nu.

Informatiebijeenkomsten

Bewoners kunnen zich nu al oriënteren op de aanschaf van zonnepanelen via de Zonnekaart en de informatie op de website. In april, mei en juni organiseert Mijn Groene Huis een aantal informatiebijeenkomsten. Kijk in de agenda op de website voor de data. Geïnteresseerde bewoners kunnen zich voor deelname aan de actie aanmelden via de website. Vragen over de actie? Mail naar contact@mijngroenehuis.nu of bel op werkdagen via het algemene nummer: 030- 3690051.

Mijn Groene Huis

Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en helpt bewoners in de gemeente Zeist met het realiseren van een energiezuinige woning. Stichting Energie Zeist ontvangt hiervoor subsidie van de gemeente Zeist. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en op facebook, twitter en instagram: @mijngroenehuis.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen