Samen Slim Rijden Zeist valt in de prijzen

Hans Snel 22-11-2021 1769 keer bekeken 0 reacties

Samen Slim Rijden Zeist heeft de 3e prijs gewonnen in de Challenge "Elektrisch Rijden Versnellen" van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De geldprijs van 5.000 euro gaat naar uitbreiding van locaties, uitlegfilms en meer soorten auto's.

Vrijdag 19 november was Samen Slim Rijden Zeist samen met de nieuwe cooperatie MobiCoop een van de finalisten van de Challenge "Elektrisch Rijden Versnellen. Deze competitie was uitgeschreven door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In de finale stond Samen Slim Rijden Zeist naast de innovatieve laadpaal-app Tap Electric en het laadsysteem van NLCharge. De technische NLCharge won de eerste prijs, met de maatschappelijke oplossing om meer mensen elektrisch te laten rijden kwam Samen Slim Rijden Zeist op de derde plaats.

Meer locaties, goeie uitleg en meer soorten auto's

De jury gaf aan dat de kracht van de samenleving een goede impuls is voor het versnellen van het elektrisch rijden. Het prijzengeld van EUR 5.000 gaan we inzetten voor uitbreiding van locaties, uitlegfilms en meer soorten auto's. Zo zullen we binnenkort kleinere elektrische auto's erbij krijgen, maar ook een grote transportbus. Allemaal beschikbaar binnen het zelfde abonnement. 

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.samenslimrijden-zeist.nl en www.MobiCoop.nl 

0  reacties

Cookie-instellingen