Zonnepanelen kopen via ‘Zon op Zeist’ laat het energieverbruik flink dalen!

Communicatie SDZ (JvdB) 09-03-2022 856 keer bekeken 0 reacties

De collectieve actie voor zonnepanelen is weer van start gegaan. Huiseigenaren in Zeist kunnen individueel of samen met de buren zonnepanelen kopen. Dat levert flink wat voordeel op.

Het is een kwalitatief goed en voordelig aanbod, biedt extra garanties én ook nog burenkorting als er meerdere buren tegelijk meedoen. De zelf opgewekte energie is 100% groen en direct zelf te gebruiken. Daardoor worden bewoners onafhankelijker van prijsstijgingen en zal het energieverbruik flink dalen. Om bewoners te informeren over zonnepanelen en de actie organiseert Mijn Groene Huis informatiebijeenkomsten, de eerste is op 21 maart.

 

Onafhankelijk van prijsstijgingen én Russich gas

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat afhankelijk zijn van andere landen voor de energieleverantie Nederland kwetsbaar maakt.  Door zonnepanelen op het eigen dak ben je altijd verzekerd van goedkope en 100% groene energie. Zeker nu de salderingsregeling nog een jaar verlengd is, tot 2024. En in combinatie met een thuisbatterij zou veel van de zelf opgewekte energie in het eigen huis gebruikt kunnen worden.

 

Samenwerking met Green Recovery

Mijn Groene Huis heeft de samenwerking met Green Recovery uit Leusden voortgezet als leverancier van zonnepanelen. Bewoners die meedoen aan de collectieve inkoopactie kunnen gebruik maken van deze service. Green Recovery levert een goede prijs-kwaliteitverhouding, extra garanties en een goede nazorg. Voorafgaand aan een offerte komt Green recovery altijd bij de huiseigenaar thuis om het dak én de meterkast te beoordelen.

 

Informatiebijeenkomsten

Mijn Groene Huis organiseert informatiebijeenkomsten over zonnepanelen, de collectieve inkoopactie én de thuisbatterij. De eerste is op 21 maart om 20.00 uur in het Energiecentrum, Slotlaan 300. Kijk voor alle informatie en aanmelden voor de collectieve actie en bijeenkomsten op de website www.zonopzeist.nu. Daar vind je ook andere data.

 

Mijn Groene Huis

Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en helpt bewoners in de gemeente Zeist hun woning energiezuinig te maken. Mijn Groene Huis is onafhankelijk en krijgt subsidie van de gemeente Zeist. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu of op facebook, twitter en instagram @mijngroenehuis.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen