Knopen tellen

Communicatie SDZ (JvdB) 17-06-2022 1024 keer bekeken 0 reacties

De Zeister Knoop, onze eigen waardevaste digitale munt, raakt steeds meer ingeburgerd in Zeist. Daarnaast zijn er diverse nieuwe ontwikkelingen in aantocht.

Het aantal deelnemende bedrijven neemt toe en ook de consument ziet meer en meer waarom het goed is met de ZK te betalen in plaats van de Euro. De Euro gaat zo Zeist weer uit, naar de vastgoedboeren in Amsterdam en Londen, of naar de speculatieve markten. De ZK niet, die blijft in Zeist zijn werk doen: als smeermiddel voor onderlinge handel en stimulans voor de lokale ondernemers. 

 

Nieuwe ontwikkelingen komen er aan

We gebruiken al jaren moderne prijswinnende veilige technologie, die steeds weer vernieuwing ondergaat. Binnenkort kun je met de Zeister Knoop Cadeaubonnen betalen. 

Een andere mooie stap is dat we 100 nieuwe deelnemende bedrijven, instellingen en sportclubs helpen door ieder van hen een eerste saldo te geven van ZK 1.000. Zo hoef je niet eerst met Euro’s nog ZK aan te kopen maar kun je al meteen handelen met andere deelnemers. 

Op de webpagina https://www.zeisterknoop.nl/deelnemers/ zie je wie al deelnemer is. Welke onderneming of sportclub moet hier volgens jou ook tussen komen te staan? Laat het weten via contact@zeisterknoop.nl 

Op de website www.zeisterknoop.nl kun je je ook al aanmelden om ook met ZK te kunnen betalen. Dan geef je jouw euro’s een missie: je koopt lokaal en jouw geld blijft lokaal, bij de Zeister ondernemers. 

0  reacties

Cookie-instellingen