Onderzoek naar jouw Heuvelrugtuin

Communicatie SDZ (JvdB) 16-06-2022 743 keer bekeken 0 reacties

Ben je enthousiast geworden en aan de slag gegaan met jouw Heuvelrugtuin? Vul dan de korte enquete in. Het doel is om met de resultaten van de afgelopen twee jaar het project een nog groter succes te maken.

In 2020 is het project Heuvelrugtuinen van start gegaan. Door middel van dit project willen wij mensen inspireren om hun eigen tuin om te toveren in een stukje Utrechtse Heuvelrug. Een belangrijk onderdeel van deze tuinen is dat deze bijdragen aan klimaatbestendigheid, duurzaamheid en het uitbreiden van het nationaal park. De afgelopen twee jaar waren een succes, en dat is ook de reden waarom het project is verlengt tot en met 2023. Om het project nog succesvoller te maken hebben wij jullie hulp nodig. Met jullie hulp kunnen wij samen de woonomgeving groener maken.

Momenteel ben ik, Dennis van Mourik, student communicatie, een afstudeeronderzoek aan het doen binnen het project Heuvelrugtuinen. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening over het project. Door middel van jullie antwoorden ga ik een adviesrapport opstellen.

Het invullen duurt ongeveer vijf minuten. Ga naar de enquete.

Meer weten over Heuvelrugtuinen in Zeist? Ga dan naar de pagina van het bewonersinitiatief in de Pedagogenbuurt. Hier worden alle ervaringen en tips gedeeld of bekijk het inspirerende filmpje:

 

0  reacties

Cookie-instellingen