Start nieuwe training voor aanstaande klimaatcoaches

Hans Snel 19-08-2022 4883 keer bekeken 0 reacties

Bewoners die worstelen met wat zij zelf kunnen doen aan het klimaatprobleem, kunnen via Stichting KlimaatGesprekken een workshop volgen. Lijkt het jou leuk om deze workshops in Zeist te geven, meld je dan aan voor de training klimaatcoach of eerst voor een kennismakingssessie.

KlimaatGesprekken

Voor mensen die zelf een bijdrage willen leveren aan terugdringen van het klimaaprobleem, verzorgt de sticihting KlimaatGesprekken al sinds enkele jaren workshops, sinds kort ook in Zeist. Bezoek voor meer informatie over KlimaatGesprekken de website

Klimaatcoach worden?

Lijkt het jou leuk en zinvol om zelf trainer te worden en deze workshops te gaan geven, dan kun je je aanmelden voor de speciale training. Hieronder vind je de data van de eerstvolgende drie trainingen. Iedere training bestaat uit drie dagen: 

  • Training 1: vrijdag 21 oktober, zaterdag 22 oktober, zondag 30 oktober
  • Training 2: donderdag 3 november, vrijdag 4 november, vrijdag 11 november
  • Training 3: vrijdag 18 november, zaterdag 19 november, zondag 20 november

Alle trainingen vinden plaats in/rond Utrecht. De locatie wordt zsm bekend gemaakt

Deze najaarstrainingen kosten € 1.000,- ex btw en ex accommodatiekosten (reken op ca. € 150,- ex btw extra). Met deze bijdrage kunnen we onze stichting financieel en organisatorisch gezond houden en ook de komende jaren de impact maken die zo hard nodig is! Maar er is goed nieuws, want de gemeente Zeist betaalt de kosten voor twee trainingsplaatsen. 

Kennismakingssessies

Weet je nog niet zeker of dit iets voor je is. In september organiseert KlimaatGesprekken een aantal online kennismakingssessies, waarin zij de methodiek en de klimaatpsychologie erachter toelichten en je je vragen over KlimaatGesprekken kunt stellen. Deze kennismakingssessies staan vooralsnog gepland op:

  • Woensdag 7 sept van 20-21 u (+ 15 min vragentijd)
  • Donderdag 22 sept van 20-21 u (+ 15 min vragentijd)
  • Vrijdag 23 sept van 9-10 u (+ 15 min extra vraagtijd).

Meer info en aanmelden

Meer info over de trainingen vind je hier. En over de kennismakingssessies hier

 

0  reacties

Cookie-instellingen