Zeist heeft een eigen Cadeaubon!

Communicatie SDZ (JvdB) 19-01-2023 1166 keer bekeken 0 reacties

Sinds enkele weken kun je ‘m in Zeist tegenkomen: de Zeister Knoop Waardebon! Hiermee kun je bij de deelnemende bedrijven betalen en hoef je geen eigen Zeisetr Knoop rekening te hebben. Daarmee is de ZK-Waardebon bij uitstek een mooie cadeaubon voor bedankjes of verjaardagen.

Deelnemers aan de Zeister Knoop kunnen deze direct zelf aanmaken. Je kunt de bon mailen of printen. Bedrag van ZK 5 tot maximaal ZK 50. (1 ZK heeft de waarde van € 1).

Heb je geen ZK rekening en wil je wel een bon? Dat kan binnen enkele weken ook via de website www.zeisterknoop.nl

De eerste organisatie die de Cadeaubonnen gaat gebruiken is onze eigen gemeente, voor bedankjes en presentjes voor bijvoorbeeld vrijwilligers. Zo houden we het lekker lokaal want Zeister Knopen zijn ‘Euro’s met een lokale, duurzame missie’.

Bij welke onderneming of (sport) vereniging zou jij met de Zeister Knoop Waardebon willen betalen? Geef het ons door. Hier kun je de deelnemers van dit moment ziet: https://www.zeisterknoop.nl/deelnemers/

De eerste 100 nieuwe bedrijfsdeelnemers en organisaties (ook sportverenigingen), komen bovendien in aanmerking voor een startsaldo van ZK 1.000 om zo snel mogelijk en eenvoudig mee te kunnen doen met lokaal betrokken inkopen. Wie biedt jij deze kans? Mail contact@zeisterknoop.nl

Nog even waarom de Zeister Knoop er is: met je bestedingen in ZK geef je aan dat je het belangrijk vindt dat jouw bestedingen lokaal blijven, om meer impact te hebben. Je geeft jouw bestedingen een doel. Bovendien kunnen we met de ZK onderlinge kredieten uitgeven aan ondernemingen. Het startsaldo is daar de eerste stap in.

0  reacties

Cookie-instellingen