Zero Waste tour Zeist

Fons Pennings 19-04-2023 1258 keer bekeken 0 reacties

Plasticvrij leven, waar begin je aan! Verpakkingsafval en met name plastic is een steeds groter wordend probleem. Hoe kun je er zelf voor zorgen dat er minder afval ontstaat?

Wat zijn de mogelijkheden om boodschappen te doen zonder verpakkingen mee te nemen?
Op 20 mei neemt de werkgroep Afval 0.0 van Samen Duurzaam Zeist je mee op een toer langs winkels waar je zonder verpakking kunt kopen. 
De rondleidingen zijn op 20 mei tussen 10 en 13 uur in het centrum van Zeist. Start bij de muurschildering van de biebliotheek Idea - Markt 1. Aanmelden kan nu al: meedoen@samenduurzaamzeist.nl 

Vast inpiratie opdoen? Kijk dan dit video-verslag van de bijeenkomst Plasticvrij leven, waar begin je aan! die een paar jaar geleden in de bieb van Zeist werd georganiseerd.
Tijdens een bijeenkomst zetten sprekers Emily-Jane Townley (Leven zonder afval), Hilde van de Vegt (SUPZero) en Esther Kornalijnslijper (verhalenverteller) het probleem op een rij en dragen behapbare oplossingen aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen