HeuvelrugWijs gaat het 2e jaar in!

Bas Duijkers 10-07-2023 759 keer bekeken 0 reacties

HeuvelrugWijs is een educatief programma voor basisschoolleerlingen uit groep 5 & 6. Het speelt zich af in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Gedurende een dagdeel ontdekken de leerlingen het Nationaal Parken worden daarbij begeleid door de Heuvelrugwijzers.

Heuvelrugwijs
Het programma HeuvelrugWijs is in 2022 opgezet voor basisschoolleerlingen uit groep 5 & 6. Het speelt zich af in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De leerlingen gaan een dagdeel het gebied in en ontdekken het Nationaal Park a.d.h.v. leerzame verhalen, spellen en leuke doe-opdrachten.​ De Heuvelrugwijzers naar enthousiaste vrijwilligers. Zij betrekken de kinderen op een spannende, belevingsvolle wijze bij natuur en erfgoed te betrekken.

Een groot succes wordt vervolgt
Na een succesvol eerste jaar gaat HeuvelrugWijs dit najaar weer door met nieuwe groepen. HeuvelrugWijs is daarom op zoek naar meer HeuvelrugWijzers nodig. Bekijk de vacature hier: https://www.np-utrechtseheuvelrug.nl/bericht/gezocht-heuvelrugwijzers/. (Reageren kan tot uiterlijk 20 augustus 2023.)

HeuvelrugWijs is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting NatuurWijs, Bezoekerscentrum De Boswerf en IVN Natuureducatie.

0  reacties

Cookie-instellingen