Actie: 3 elektrische bakfietsen voor SDZ initiatieven

Fons Pennings 28-09-2023 552 keer bekeken 0 reacties

Ken je 'm nog: de elektrische deelbakfiets van Samen Duurzaam Zeist? Op 3 plaatsen in Zeist kon je een elektrische deelbakfiets lenen. Een ambitieus plan, maar helaas te ingewikkeld in de uitvoering. Tot 7 oktober kun je je met jouw duurzame initiatief inschrijven om er één te winnen.

Voorheen de Elektrische Deelbakfiets

Op 3 plaatsen in Zeist kon je een elektrische deelbakfiets lenen. Het project is een helaas zachte dood gestorven. De bakfietsen zijn er echter nog steeds! Ze zijn opgeknapt en worden beschikbaar gesteld aan de groene duurzame initiatieven van Zeist. Tot zaterdag 7 oktober kun je je aanmelden voor deze actie. Tijdens de afsluitende borrel van de Week van de Duurzaamheid (zaterdag 14 oktober, De Boswerf) wordt bekend gemaakt wie/welk initiatieven de bakfiets in ontvangst mogen gaan nemen.

Wil je ook in aanmerking komen voor de bakfiets? Of weet je een andere duurzame activiteit die de fiets kan gebruiken? Meld je dan aan voor de actie!

Deelname

Deelnemen aan de actie kan door het schrijven van een mail aan info@samenduurzaamzeist.nl. Motiveer in maximaal 200 woorden waarom je vindt dat jouw project / activiteit zo’n bakfiets heel goed kan gebruiken. Vermeld tevens je naam, initiatief, gebruiksdoel van de bakfiets en hoe je denkt aan onderstaande voorwaarden te voldoen.

Alle aanmelders houden op zaterdag 14 oktober op De Boswerf een pitch om hun idee kracht bij te zetten.

Actie-voorwaarden

Om voor de bakfiets in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je stuurt voor 7 oktober je motivatie naar info@samenduurzaamzeist.nl
  • Je hebt ruimte om de bakfiets te stallen
  • Andere enthousiastelingen mogen de bakfiets af en toe bij je komen lenen
  • Je zorgt zelf voor goed onderhoud aan de fiets
  • Je gebruik de bakfiets meerendeels voor je duurzame initiatief

0  reacties

Cookie-instellingen