De eerste kringloopwinkel in Den Dolder is een feit!

Redactie Samen Duurzaam Zeist 25-04-2024 262 keer bekeken 0 reacties

Op vrijdag 26 april opent kringloopwinkel De Ketel haar deuren in Den Dolder. De tijdelijke kringloopwinkel is van april tot en met september elke vrijdag en zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur open. Kom jij ook rondsnuffelen?

Op 12 maart overhandigde Michael Tramper, ontwikkelaar bij BPD mede namens de gemeente Zeist, de sleutels van het historische Ketelhuis aan initiatiefnemers Corien en Nynke van de tijdelijke kringloopwinkel "De Ketel". De realisatie van deze tijdelijke kringloopwinkel wordt mogelijk gemaakt door het WAardeer de Hoeve Fonds.

 

Winkelen op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 – 16.00 uur

Vanaf 26 april tot en met half september is “De Ketel” elke vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur geopend. Bij veel animo is er uitbreiding naar woensdagmiddag mogelijk. Het adres? Vijverhof 47 in Den Dolder.

 

Over het WAardeer de Hoeve Fonds

Het WAardeer-de Hoeve Fonds is opgericht, door de gemeente Zeist en BPD, om initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan de aantrekkelijkheid van dit historische gebied. Het fonds benadrukt het belang van het waarderen van deze historische en groene omgeving. Door een initiatief in te dienen die de Historische Middenas op de WA Hoeve nieuw leven in blaast, kon men financiële steun vanuit het WAardeer de Hoeve Fonds ontvangen.

 

Vrijwilligers welkom

De Ketel is op zoek naar vrijwilligers die de kringloopwinkel kunnen bemensen op vrijdagen of zaterdagen. Heb je een keer tijd over? Kom De Ketel helpen! Je zit nergens aan vast (behalve een dagje of twee). Interesse? Mail dan naar initiatiefnemers Corien en Nynke via kringloopdendolder@gmail.com.

 

Tekst: Redactie Samen Duurzaam Zeist
Beeld: Inge van den Boogert

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen