Meedenken en meepraten op OmZeist

Heel leuk dat je wilt meedenken en/of meepraten op OmZeist! Als je wilt reageren op dit platform dan zijn er wel een paar dingen waar je aan moet denken: jouw privacy en onze huisregels.

Jouw privacy

Plaats je een reactie, bijvoorbeeld op een forum? Dan wordt bij die reactie ook automatisch een naam getoond. Dat kan je echte naam zijn of een alias. Kies je niets, dan is je naam 'Anoniem'. De keuze is aan jou. Deze informatie (je reactie en je naam) wordt digitaal gearchiveerd. Deze informatie is openbaar en is op internet dus vindbaar met bijvoorbeeld Google.

Wil je niet dat je echte naam getoond wordt op OmZeist, gearchiveerd wordt en/of vindbaar is op internet? Dan zijn er 3 mogelijkheden:

  1. Gebruik een alias
  2. Kies voor 'Anoniem'
  3. Plaats geen reactie

Wil je niet dat je reactie getoond wordt op OmZeist, gearchiveerd wordt en/of vindbaar is op internet? Dan zijn is er 3 mogelijkheden:

  1. Reageer per e-mail. Als dit kan, dan staat dat bij het onderwerp vermeld.
  2. Reageer telefonisch. Als dit kan, dan staat dat bij het onderwerp vermeld.
  3. Plaats geen reactie

Lees meer over privacy

Heb je een vraag over privacy, persoonsgegevens en jouw rechten? Neem dan contact op met de functionaris gegevensbescherming (FG) van de gemeente Zeist via FG@zeist.nl.

Huisregels van OmZeist

Het platform OmZeist is eigendom van de gemeente Zeist. De gemeentelijk kernwaarden zijn: nabijheid, vertrouwen en kracht. Dat is ook het uitgangspunt bij OmZeist.

Wij zijn nog aan het nadenken over de precieze huisregels, die wij hier willen plaatsen. Tot die tijd: Heb je vragen over de huisregels? Vermoed je misbruik? Of vind je dat een bepaalde reactie de fatsoensnormen overschrijdt? Neem dan contact op met de platformbeheerder via omzeist@zeist.nl.

Cookie-instellingen