AFGELAST naar aanleiding van het schietincident in Utrecht Slim, snel, veilig en schoon op weg!

Hanna van den Dool 11-03-2019

Begin

18-03-2019 om 19:45

Einde

18-03-2019 om 22:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

AFGELAST naar aanleiding van het schietincident in Utrecht Hebben we over tien jaar allemaal nog een eigen auto of inmiddels een deelauto? Mag de heilige koe straks nog wel het dorp in? Worden we binnenkort voorbij gesjeesd door speed pedelacs en e-bikes?


De provincie Utrecht streeft naar een goede bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer en auto in een gezonde en verkeersveilige omgeving. De provincie bepaalt hoe onze (provinciale) wegen en fietspaden er nu en in de toekomst uit komen te zien.In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart organiseren D66 Utrechtse Heuvelrug en Zeist op maandagavond 18 maart een interactieve avond voor al haar inwoners over het vervoer van de toekomst.

Denk, discussieer en praat met ons mee.
Ziet u vooral kansen? Is de fiets wel echt het alternatief voor auto of bus?Of maakt u zich zorgen over de veiligheid op de weg?Moet er niet meer flexibel OV-vervoer komen, om alle kernen rondom Zeist en Driebergen goed bereikbaar te houden?

Gastsprekers zijn D66-Tweede Kamerlid Rutger Schonis, kandidaat-statenlid Erwin Kamp en Martin de Vries, professional op het gebied van smart mobility and speed-pedelec rijder. De gastsprekers gaan met u als inwoners in gesprek. De koffie en thee staat klaar vanaf19.30 u in de Cultuurhoek, Engweg 13 in Driebergen. Aanvang20.00 u.

Cookie-instellingen