Muziekruilbeurs

09-04-2019

Begin

04-05-2019 om 14:00

Einde

04-05-2019 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dijnselburgerlaan 7, Zeist

Heb je oude LP's, singletjes, cassettebandjes, tapes, videobanden, CD's en DVD's? Gooi ze niet in de vuilnisbak maar ruil ze met andere mensen. Blaas je muziekcollectie weer nieuw leven in en spaar het milieu. Wil je niets ruilen? dan mag je uiteraard ook je spulletjes voor hergebruik sc

Samen Duurzaam Zeist organiseert een aantal keer per jaar ruilbeurzen. Deze beurzen hebben tot doel om mensen meer bewust te maken van de kringloopeconomie. Voorkom het weggooien van spullen door ze langer te gebruiken. Hiermee spaar je het milieu, hoge verbrandingskosten en dus ook je portemonee. En het leuke is dat je andere mensen ook blij maakt. Naast muziekdragers mag je ook je bladmuziek en muziekinstrumenten ruilen. Maar ook je oude platenspeler of cassetterecorder. Kortom: alles waar muziek op staat of uit komt !

Als je niets wilt ruilen, dan mag je ook je oude muziek schenken. Alles wat overblijft gaat uiteindelijk naar de kringloop- en weggeefwinkel.

Het idee is simpel: op woensdag 1 mei tussen 16:00-20:00 uur mag je je spullen bij ons inleveren en krijg je 'ruilbonnen'. Op zaterdag 4 mei van 14:00-17:00 uur staat alles wat ingeleverd is klaar en mag je je bonnen weer inleveren voor 'nieuwe spullen'. 

Cookie-instellingen