Geannuleerd: Landelijke Opschoondag op 21 maart!

Anne-Marie Bergervoet 09-03-2020

Begin

21-03-2020 om 10:45

Einde

21-03-2020 om 19:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dit evenement is geannuleerd in verband met de maatregelen mbt het Coronavirus.

Opgeruimd de lente in? Doe mee met de Landelijke Opschoondag op 21 maart!

Zaterdag 21 maart is het Landelijke Opschoondag, dan steken tienduizenden Nederlanders de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Hét moment om samen met de buren, vereniging, de sportclub, school of collega’s de buurt op te ruimen. In gemeente Zeist gaan op verschillende plekken inwoners aan de slag. Meedoen is vaak gezellig en heel eenvoudig: een uurtje opruimen levert meestal al een mooi resultaat. Om het opruimen mogelijk te maken, stelt de gemeente Zeist opruimmaterialen beschikbaar, die u op aanvraag kunt ophalen bij Bezoekerscentrum De Boswerf.

ZO DOET U MEE AAN DE LANDELIJKE OPSCHOONDAG

Wilt u in uw buurt of bij uw vereniging ook aan de slag? Kijk of er al een actie wordt georganiseerd of meld uw eigen actie aan op www.supportervanschoon.nl. Wilt u weten hoe u een opruimactie organiseert? Neem dan vóór 18 maart contact op met Judith Stoker van De Boswerf.

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig: 

·         Meld uw actie aan bij Bezoekerscentrum De Boswerf  Voor het lenen van afvalgrijpers, hesjes, handschoenen en het ontvangen van afvalzakken, neem contact op met Judith Stoker van De Boswerf: maandag t/m donderdag telefoonnummer 088 – 0225083,  j.stoker@odru.nl
Wilt u hulp bij het afvoeren van het afval, geef dit bij uw aanmelding door aan Judith.

·         Meld uw actie ook aan bij Supporter van Schoon Iedereen in Zeist kan dan zien dat u een actie hebt georganiseerd en u kunt gratis een opschoonpakket bestellen via www.supportervanschoon.nl 

·         Deel uw anekdotes en foto’s via de Facebookpagina van Zeist Zonder Zwerfval of via social media met de hashtags: #LOD2020 en #netjeshoor

Zeist Zonder Zwerfafval, Pak het op!

Een 100% zwerfafvalvrij Zeist. Dát is waar u zich als Opgeruimde Zeistenaar voor inzet. Want, in een schone omgeving, is het prettiger wonen. Dat vindt u toch ook?

In Zeist zijn al verschillende inwoners en groepjes regelmatig actief met het opruimen van zwerfafval. Zo haalt Cleanup Day Zeist onder de naam Bermbrigade elke eerste zaterdag van de maand zwerfafval op in Zeist (Facebookpagina). Er zijn verschillende bewoners die een vaste route hebben waar ze zwerfafval opruimen. Wilt u ook een 100% Zwerfafvalvrij Zeist, meldt u zich dan aan bij De Boswerf. De Boswerf ondersteunt alle ‘Opgeruimde Zeistenaren’ en leent opruimmaterialen zoals grijpers en hesjes uit.

Bezoekerscentrum De Boswerf is onderdeel van de Omgevingsdienst regio Utrecht en is gehuisvest op de Prins Bernhardlaan 3. De Boswerf werkt in opdracht van de gemeente Zeist.

Cookie-instellingen