Webinar Voor je buurt

Anne-Marie Bergervoet 03-04-2020

Begin

06-04-2020 om 19:00

Einde

06-04-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Thuis want de webinar is on-line

Heb jij een goed idee waarmee je jouw dorp of buurt nog socialer, veiliger en of leuker maakt? Ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast krijgt bij te dragen aan je initiatief?

Wil je niet alleen geld en/of materialen inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Gebruik de extra tijd die je nu misschien over hebt om hier meer over te weten te komen en volg onze webinar crowdfunding en campagne voeren op 6 april, gewoon vanaf jouw bank, bed of eettafel!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Bij crowdsourcing ondersteunen mensen je door bijvoorbeeld een vrijwilligerstaak op zich te nemen. Tijdens deze webinar richten we op het enthousiasmeren van deze mensen voor jouw initiatief. We gaan aan de slag met het versterken van het verhaal en het bedenken van acties en activiteiten om dit doel te bereiken. Hierbij bespreken we hoe je met een haalbaar doelbedrag, een goede opbouw in je campagneplan en leuke beloningen zorgt voor een succesvolle crowdfundingcampagne. We geven je veel inspirerende en praktische voorbeelden van de meer dan 1000 initiatieven die via voorjebuurt.nl of een van onze andere platforms een campagne hebben gevoerd.

Aanmelden kan via deze link.

Cookie-instellingen