Filmbespreking The Story of Plastic

Hans Snel 13-05-2020

Begin

28-05-2020 om 20:00

Einde

28-05-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De werkgroep Afval 0.0 biedt inwoners van Zeist de gelegenheid om de film The Story of Plastic thuis gratis te bekijken. Zie voor meer informatie over de film het aparte agenda-onderwerp hierover. Op 28 mei organiseert de werkgroep een online nabespreking van de film onder leiding van Job Boot.

De werkgroep Afval 0.0 van Samen Duurzaam Zeist organiseert voor de kijkers op 28 mei om 20.00u een online event naar aanleiding van de film The Story of Plastic. Of je nu al heel bewust bezig bent met afval, of dat je je net begint te verdiepen in dit onderwerp, dat maakt niet uit. De bedoeling is dat we als Zeistenaren, onder leiding van moderator Job Boot, samen kunnen napraten over wat deze film voor jou betekent en we willen met elkaar in gesprek gaan over hoe we in onze eigen woonplaats Zeist nog beter om kunnen gaan met plastic en plastic afval.

Wil je deze online filmbespreking bijwonen, stuur dan een e-mailbericht met naam en woonplaats naar info@samenduurzaamzeist.nl. Na aanmelding ontvang je een link naar de film en naar de online nabespreking. 

Cookie-instellingen