Informatiebijeenkomst Zon op Zeist

Begin

03-09-2020 om 20:00

Einde

03-09-2020 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Binnenbos, Hoogkanje 186

Kom naar het Binnenbos Hoogkanje 186 om 20.00 uur

Meer zon op de daken van Kerckebosch!

 

Kerckebosch is dé duurzaamste wijk van Zeist en daar zijn we trots op! Toch kunnen er op nog veel meer daken zonnepanelen gelegd worden. Daarom organiseert de Wijkvereniging Kerckebosch samen met Mijn Groene Huis een bijeenkomst over zonnepanelen en de collectieve actie ‘Zon op Zeist’ op 3 september in het Binnenbos. De Wijkvereniging zal die avond kort vertellen over de plannen voor de wijk.

 

Wist je dat het jaar 2020 tot nog toe een recordopbrengst heeft opgeleverd in de productie van zonne-energie? Zonnepanelen blijven zich zo terugverdienen binnen 7 jaar, zelfs wanneer de salderingsregeling trapsgewijs afgebouwd wordt vanaf 2023! Tijdens de bijeenkomst op 3 september kun je de zonnekaart van de wijk bekijken en heb je een indicatie of je dak geschikt is, zodat je geen geld laat liggen als je jouw dak niet benut.

 

Mijn Groene Huis organiseert de collectieve actie al voor de 4e keer. Als je deelneemt profiteer je van de aantrekkelijke prijs en garantievoorwaarden in het collectieve aanbod van Green Recovery, de door Mijn Groene Huis geselecteerde partner voor deze actie. En als je met de buren meedoet heb je nog meer prijsvoordeel. Dat kan oplopen tot € 350 als meerdere bewoners van de straat meedoen. 

 

Kom op donderdag 3 september naar het Binnenbos, Hoogkanje 186

 

De presentaties worden verzorgd door Wim Gresnigt van de Wijkvereniging Kerckebosch, Annemiek Verstappen van Mijn Groene Huis en Bart Willem Smink, eigenaar van Green Recovery. Tijdens deze bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

·       Wijkvereniging Kerckebosch, plannen 2020 en verder

·       Korte uitleg collectieve actie Zon op Zeist door Mijn Groene Huis

·       Zonnepanelen (door Bart Willem Smink van Green Recovery)

o   Ontwikkelingen in de markt

o   Uitleg werking, mogelijkheden en aandachtspunten 

o   Toelichting collectief aanbod/ garanties/ de burenkorting

o   Afbouw salderingsregeling

o   Bespreken voorbeeldofferte

. Vragen 

 

We starten om 20.00 uur. Aanmelden is verplicht; in verband met de Coronamaatregelen mogen er maximaal 16 personen toegelaten worden.  Je kunt je aanmelden (verplicht) via contact@mijngroenehuis.nu onder vermelding van bijeenkomst 3 september, je naam en aantal personen. Of meld je aan via www. zonopzeist.nu.

Kom ook, we verwelkomen je graag op 3 september.

 

Cookie-instellingen